NYHET! NU INGÅR ÄVEN CUPPING OCH GUA SHA I DIN MASSAGEBEHANDLING!

Coaching & Rehab

Få en bättre självkänsla och älska dig själv precis som du är. Kom över dina tvivel och gör det du innerst inne vill. Med coachande verktyg fokuserar jag på vad som hindrar dig från att leva ditt största liv. I vårt inledande samtal sätter vi en intention och mål för vad du vill uppnå med vår session och därefter fortsätter vi med övningar och metoder för att nå det du längtar efter.

Eva går att boka med plats i Landskrona för onsdagar och med plats i Häljarp för resterande vardagar.

Behandlingar

Personlig träning och coaching

Känner du känslan av att du kan få mycket mer ut av livet?
Livsstilsförändringar är aldrig enkla. Med rätt stöd och en bra träningsplan blir det betydligt lättare. Min erfarenhet från tusentals coachingsessioner har visat mig, att resurserna finns där, vi ska bara synliggöra dem och få dig i gång. Jag möter dig i ögonhöjd - där du är just nu och tillsammans hittar vi vägen till ett hälsosammare liv.
Behandlingar
60 min - 700kr
BOKA NU
Paket 3st á 60 min - 2000kr
BOKA NU
Andra och tredje behandlingen bokas in efter första.
Paket 5st á 60 min - 3000kr
BOKA NU
Resterande behandlingar bokas in efter första behandlingen

Rehabilitering

Syftet med rehabilitering är att hjälpa dig att återvända till vardagen på bästa möjliga sätt, t.ex. efter en lång sjukdom. Målet är att träna upp vad du kunde tidigare - både när det gäller kroppsfunktioner och dagliga aktiviteter. Rehabilitering kan till exempel fokusera på att träna muskelära systemet, sinnena, de mentala funktionerna, rörelse och att ta hand om sig själv. Tillsammans kommer vi att sätta ihop en träningsplan för att nå ett optimalt resultat. Har du svårt att komma till min klinik, så erbjuder jag även hembesök. Kontakta mig, så hittar vi en lösning.
Behandlingar
50 min - 700kr
BOKA NU
Klippkort 3st á 50 min - 1900kr
BOKA NU
Andra och tredje behandlingen bokas in efter första.