Boka tid
Boka tid

Massage

Behöver du en behandlande massage mot speciella besvär, spänd nacke eller en massage för avslappning och välbefinnande? En stunds massagebehandling får din kropp att slappna av, muskler och spänningar släpper och ett välbefinnandeinfinner sig. Du får ny energi och känner ro i sinnet. Stressen rinner av och du blir som en ny människa.

Behandlingar

Ansiktsmassage

En varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft! Ansiktsmassagen som föryngrar din hud samtidigt som du blir avslappnad. Vi avslutar behandlingen med en välgörande ansiktsmask som kommer ge extra boost till ditt nymasserade ansikte.
Behandlingar
30 min - 375kr
BOKA NU
Paket 3st á 30 min - 1000kr
BOKA NU

Behandlingsmassage

Lite tuffare halvkroppsmassage där spänningar och triggerpunkter får sig en rejäl omgång. Det ska vara ”skönt”, en blandning av ont och skönt. Perfekt för dig som känner spänningar i nacke, axlar, rygg och/eller i dina leder. Erbjuder även en behandlingsform i denna kategori med inriktning på ryggen
Behandlingar
50 min - 700kr
BOKA NU
Paket 3st á 50 min - 1900kr
BOKA NU
Ryggmassage 30 min - 375kr
BOKA NU

Lavastensmassage

Dröm dig bort i denna sköna behandling som utförs med aromaoljor och behagligt varma lavastenar. Lavastenmassagen börjar med kortare oljemassage, därefter appliceras lavastenarna på din kropp. Massagen, värmen från stenarna ger en total avkoppling. Behandlingen ökar blod- och lymfcirkulationen och är mycket djupgående. Behandlingen lämpar sig bra för personer som vill varva ner och återhämta sig både fysiskt och psykiskt.
Behandlingar
50 min - 700kr
BOKA NU
Paket 3st á 50 min - 1900kr
BOKA NU

Frågor & Svar

Vad är behandlingsmassage?

Massage innebär att terapeuten behandlar muskler, senor, ledband och bindväv med händerna. Behandlingen leder till att spända och ömmande muskler slappnar av och stimuleras. När musklerna mjukas upp får man bättre rörlighet. Man mår bra av massage bland annat om man har muskelspänningar och muskelvärk.

Ansiktsmassage, är till för vem?

Detta är en behandlingsform för precis alla, ung som gammal! Bjud ditt ansikte på en väldoftande aromamassage. Som genom ett trollslag släpper spänningarna och ditt ansikte, som varit skrynkligt av stress, blir plötsligt mycket slätare.

Vad är det för typ av stenar som används i lavastensmassagen?

Jag använder polerade lavastenar av en typ som kallas basalt. Basalt är vår planets vanligaste lavabergart och är en basisk magmatisk bergart som huvudsakligen består av kalciumrik plagioklas, pyroxen och magnetit. Den är bra på att behålla värmen och ger för ändamålet en mycket god effekt.

Bränns lavastenarna?

Nej, en lavastenmassage bränns inte, tvärtom, den inger en enormt skön behaglighet. Den frigjorda värmen från stenarna förbättrar blodtillförsel till vävnader, löser upp spänningar och kramper i muskler samt lindrar stress, är avslappnande och verkar positivt för huden.

När bör jag undvika lavastenmassage?

Rekommenderas inte för gravida och personer med hjärtsjukdomar bör inte behandlas med stenmassage utan att konsultera sin läkare först.
menuchevron-down