Boka tid
Boka tid

Reiki

De flesta mår bra av att få flera behandlingar i följd och ibland kan det behövas för att nå långsiktiga effekter av healingen. Har man saker man vet om att man bär med sig och känner tillit att få ordning på dessa, bör man gå minst 3 st behandlingar, med ca 7 - 10 dagars mellanrum.

Behandlingar

Reiki Healing

Under behandlingen lägger jag mina händer på eller strax ovanför din kropps energipunkter i olika positioner. Via mina händer låter jag sedan reikienergin strömma in din kropp. De flesta upplever energin som överförs som en behaglig värme som strömmar genom kroppen. Denna behandling är djupt stressreducerande.
Behandlingar
60 min - 700kr
BOKA NU
Paket 3st á 60 min - 2000kr
BOKA NU
Paket 5st á 60 min - 3000kr
BOKA NU

Chakra Balansering

Upplev en chakrabalansering med kristaller och aromaterapi, nerbäddad på en skön brits med dina kläder på. Kombinationen av aromaterapi med healing och kristaller förstärker healingprocessen, förstärker ditt immunsystem och skapar positiva tankar.
Behandlingar
30 min - 375kr
BOKA NU
Paket 3st á 60 min - 900kr
BOKA NU

Reiki Healing på distans

Reiki healing fungerar lika bra på distans som vid fysisk beröring. Du kan alltså ligga bekvämt hemma hos dig och motta en distansbehandling. Precis som vid en vanlig behandling sänker en distansbehandling stress, ångest och oro, stärker immunförsvaret och bidrar till en djupare närvaro i dig själv.
Behandlingar
30 min - 350kr
BOKA NU
Paket 3st á 30 min - 900kr
BOKA NU

Frågor & Svar

Vad är reikibehandling?

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid tex smärta, stress, ångest och fysiska eller mentala spänningar, Reiki arbetar med kroppen naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet, en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki kommer från Japan men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Vad behandlar man med reiki?

Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött och är energi tömd, lindrar ångest, mildrar huvudvärk, kroniska och tillfälliga smärtor, om du är spänd och har varit eller är utbränd.

Vad är reiki bra för?

Höjer oxytocinet i kroppen - vilket ger välbefinnande Sänker stressnivån.
Ger smärtlindring - därav bättre sömn. Fyller på uttömda energiförråd.
Minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Stärker immunförsvaret och sänker blodtrycket.

Hur känns reiki?

Reiki ger en djupavslappande känsla och tillståndet är mycket behagligt, så behagligt att vissa hamnar i sömnliknande tillstånd. Under reikibehandlingen upplever många värme och att det pirrar i kroppen. Värmen kommer från reikiutövarens händer och fortplantar sig genom kroppen. Kroppens energi flödar genom energibanor som finns över hela kroppen.

Reiki som friskvård

Reikimetoden är godkänd av Skatteverket som en friskvårdsmetod, både som behandling och som utbildning för självhjälp. Det innebär att kostnaden för arbetsgivare är avdragsgill enligt de gängse reglerna, och att det då är en skattefri förmån för arbetstagaren. Den som är sjukskriven har också chans att få ersättning för behandlings- och kurs-kostnader av Försäkringskassan.

Viktigt att komma ihåg

Alternativa och holistiska behandlingar har en välgörande förmåga och många kan vittna om dess helande kraft. Det betyder inte att du ska låta bli att uppsöka läkare om du är sjuk. Alternativa och holistiska behandlingar används som ett välgörande komplement till modern läkarvård
menuchevron-down